Een behandeling is er op gericht de balans te herstellen tussen tussen lichaam, geest en ziel, waarbij het opruimen van zgn. ‘blokkades’ centraal staat.

Klachten

Klachten waarbij een behandeling kan bijdragen tot herstel:
– Angsten
– Blessures
– Burn-out
– Darm-/spijsverteringspijn
– Herstel na een operatie
– Hoofdpijn
– Huidproblemen
– Innerlijke onrust
– Lusteloosheid/gebrek aan energie
– Menstruatiepijn
– Slaapproblemen
– Zenuwpijn

Wat kan ik vragen in een sessie?

U kunt zoveel vragen als u wilt. Heeft u veel vragen, dan is het beter om ze op te schrijven. Ik hoef deze lijst niet te zien. Het is meer voor uzelf, om u bewust te zijn van waar u zich op wilt focussen.

Wat kan ik verwachten te voelen?

Iedereen voelt de behandeling op een andere manier. Tintelingen, hitte, geluk, tranen, geeuwen, hoesten en hoofdpijn zijn enkele van de ervaringen die tijdens de sessies werden gevoeld. Veel mensen vallen in slaap.
Probeer alle verwachtingen los te laten en sta uzelf toe om zonder oordeel in het moment te zitten en te voelen wat er opkomt.

Wat als ik niets voel?

U hoeft niets te voelen om een ​​positief effect te hebben. Soms merkt u direct verbetering of soms duurt het een paar dagen.

Wat als een behandeling niet werkt?

Hoe graag ik ook zou willen, ik kan niet iedereen helpen. Het is mogelijk dat u geen verbetering ervaart, maar het is wel aan te raden de sessies te blijven proberen wanneer ze zijn gepland.

Ik ben een beetje cynisch over alternatieve geneeswijzen en genezing.

Dit proces kan nuttig zijn, ongeacht of u er in gelooft, gelooft in een vorm van westerse geneeskunde of uit religieuze overtuiging. U zult resultaten ervaren of niet, maar het kan geen kwaad om het te proberen.

Het is belangrijk om te weten dat pijn in de meeste gevallen een fysieke oorzaak heeft. Zonder de oorzaak van uw pijn te kennen is het niet aan te raden om een afspraak te maken omdat pijn altijd een fysiek signaal is dat er iets mis is met uw lichaam.

De lengte van de behandeling hangt af van de aard  van uw klacht. Chronische aandoeningen hebben een langere behandeling nodig omdat dit meestal gepaard gaat met meerdere klachten.
Een korte behandeling is erg geschikt voor onderhoud van uw energiebalans.

Overleg met arts

Een behandeling mag alléén in overleg met een arts bij:
– epilepsie
– bij ontstekingen
– indien u antidepressiva slikt
– te hoge bloeddruk
– diabetes (uw bloedsuikerspiegel kan door een behandeling dalen)

Chemokuur en bestraling

​Wanneer u onder behandeling bent voor kanker en chemokuren of bestraling moet ondergaan, dan kan een energetische behandeling verlichting brengen.
De behandeling zorgt er ook voor dat u kunt ontspannen. Tijdens, maar ook na chemotherapie kunt u zich hierdoor beter gaan voelen.